Bestellen leermiddelen - ovmz

Bestellen leermiddelen 2022-2023

Onderstaande is informatie van schooljaar 2021-2022. De nieuwe informatie voor schooljaar 2022-2023 wordt zo spoedig mogelijk geplaatst.

Bijna vakantie, wat fijn! Om jou extra blij te maken, regel je nu ALLES voor school makkelijk, veilig en snel op VanDijk.nl. Zo ben jij straks goed voorbereid en kan je lekker van de zomer genieten. Bestellen kan vanaf 16 juli en t/m 18 augustus.

Nieuw dit jaar is dat je voor de meeste vakken geen huurboeken meer krijgt maar een folio. Lezen, opdrachten maken, aantekeningen maken. Alles in één boek dat je mag houden. Hierbij hoort een persoonlijke digitale leeromgeving. Dit digitale lesmateriaal moet bij het bestellen van de leermiddelen gekoppeld worden aan je schoolaccount. Hoe dat in zijn werk gaat vind je hieronder.

Ook nieuw is dat wij geen factuur sturen voor het betalen van ouderbijdragen. De kosten kunnen eenvoudig betaald worden via VanDijk.

Hieronder vind je de informatie over het inloggen in onze schoolomgeving, toegang tot je schoolapplicaties en over het koppelen van je digitale leermiddelen bij VanDijk, onze leverancier voor (digitale) leermiddelen.

Ben je nieuw op het OVMZ? Of kom je van een andere NUOVO school? Of zit je al op het OVMZ? Kies hieronder de instructie die op jou van toepassing is.

Toch nog vragen? Neem dan contact op met VanDijk.

*** Het is belangrijk dat je je leermiddelen voor de hieronder aangegeven datum besteld. Alleen dan heb je de garantie dat je je leermiddelen op tijd in huis hebt. Het bestelportaal van van Dijk is na de aangegeven datum gesloten. Bestellen kan dan pas na de zomervakantie. Je hebt dan dus geen boeken als het schooljaar begint ***

Ik ben nieuw op het OVMZ

Bestellen vanaf 16 juli t/m 18 augustus van (digitale) leermiddelen. Voor het koppelen van digitale leermiddelen aan je schoolaccount heb je inloggegevens nodig. Deze ontvang je uiterlijk 22 juli per post. Via de link hieronder ga je naar de uitleg over de bestelprocedure en instructie over het koppelen van digitale leermiddelen aan je schoolaccount.

Ik ben nieuw op het OVMZ en kom van een andere Nuovo school

Bestellen van (digitale) leermiddelen vanaf 16 juli t/m 31 juli. Voor het koppelen van digitale leermiddelen aan je schoolaccount gebruik je je huidige inloggegevens. Na de zomervakantie ontvang je nieuwe inloggegevens voor het OLZ. Via de link hieronder ga je naar de uitleg over de bestelprocedure en instructie over het koppelen van digitale leermiddelen aan je schoolaccount.

Ik zit al op het OVMZ

Bestellen vanaf 16 juli t/m 18 augustus van (digitale) leermiddelen. Je hebt hierover een mail van ons ontvangen. Via de link hieronder ga je naar de uitleg over de bestelprocedure en instructie over het koppelen van digitale leermiddelen aan je schoolaccount.

> link video inleveren

> link video leverproces