Bereikbaarheid

Leuk dat je naar het OVMZ komt. Je bent van harte welkom!

Onze locatie

Openbaar VMBO & MAVO Zeist

Blikkenburgerlaan 2A

3703 CV Zeist

Plattegrond

Het OVMZ en OLZ bevinden zich op hetzelfde terrein (Landgoed Schoonoord). Eenmaal bij de ingang van ons terrein aangekomen kan je via het pad naar binnen lopen. Net voorbij de fietsenstalling rechts vind je een plattegrond met daarop de verschillende gebouwen op het terrein. Hopelijk helpt dit je snel je weg te vinden. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken, hieronder de mogelijkheden op een rij om het je zo makkelijk mogelijk te maken.

Met de fiets

Als je het terrein opkomt hebben we aan je rechterzijde een hele grote fietsenstalling. Je kunt je fiets hier stallen.

Met het openbaar vervoer (OV)

Kom je met het openbaar vervoer, dan ben je met de bus uitgestapt bij halte Molenweg. Vanuit daar loop je via de Blikkenburgerlaan richting de ingang van ons terrein.

Met de auto

Je kunt het beste aankomen rijden via de Blikkenburgerlaan of Zinzendorflaan. We zijn niet bereikbaar via de Driebergseweg, hier bevinden zich paaltjes op de weg! Je komt waarschijnlijk via de A12, A27 of A28 aanrijden. Volg de aanwijzingen van je navigatie tot aan de Blikkenburgerlaan.

Parkeren kan in de parkeervakken op de Zinzendorflaan. Indien hier geen plek is dan vind je zeker een plekje op de parkeerplaats ‘Brouwerij 8 parking’. Deze bevindt zich net voorbij de parkeervakken op de Brouwerij 8. Voor beide plekken geldt vrij parkeren.