Schoolbenodigdheden

Naast een laptop en schoolboeken heeft de leerling ook andere schoolspullen nodig. Hieronder vind je een lijstje met deze benodigdheden.

- Een (week) schoolagenda.

- Een goede tas. Dat mag een rugtas zijn, maar wel een stevige! Denk ook aan een laptopvak in de tas. Verder moet je er mee door de regen kunnen fietsen/lopen, zonder dat de spullen nat worden.

- Oortjes of koptelefoon voor de laptop.

- Een etui.

- Gewoon schrijfgerei: pennen, potloden (1H, 2H), gum, een liniaal, een passer (geen hele passerdoos), een geodriehoek, een setje kleurpotloden (minimaal 6), een puntenslijper, een pritt-stift en een schaar.

- Schriften: voor elk vak wordt in een apart schrift gewerkt, dus zorg voor 5-10 A5 schriftjes (lijntjes) en een aantal A4 schriften (lijntjes). Twee schriften (A4 formaat) met grote ruitjes (1 x 1 cm).

- De schooldagen zijn vaak lang en de leerlingen brengen de pauzes op school door. Het kan dus geen kwaad uw kind iedere dag brood en eventueel drinken mee te geven. Zorg dus voor een goede broodtrommel en een drinkbeker die niet opeens open kan gaan in de tas. Leerlingen kunnen overigens normaal gesproken ook in de kantine drinken en allerlei soorten broodjes kopen.

- Van Dalepocket woordenboek Nederlandse taal.

- Van Dalepocket woordenboek Engelse taal.

- Van Dalepocket woordenboek Franse taal.

- 3-5 snelhechters

- Een rekenmachine Casio fx82 EX, dit type is verplicht!

- Gym- of sportschoenen. Dat mogen beslist niet dezelfde zijn als waar je de hele dag op loopt.

- Een sportbroek

- Een (sport)t-shirt