Open dagen

Kom jij kijken bij het OVMZ?

Eerste open dag

3 febr. 2024 van 10:00 - 14:00 uur

Tweede online Informatieavond Brugklas extra

6 febr. 2024 van 19:00 - 20:00 uur

Meld je aan en mail naar info@ovmz.nl

Tweede open dag

14 febr. 2024 van 14:00 - 16:00 uur

Open lesmiddag 

6 mrt 2024 van 13:00 - 16:00 uur

Meld je aan via deze link Open lesmiddag OVMZ

Ontdek het OVMZ, de school waar je écht gezien wordt! We zijn klein en overzichtelijk met 500 leerlingen op Mavo+ en VMBO. Je land hier in het voortgezet onderwijs op een fijne plek, en switcht van MAVO+ naar HAVO als jij daar klaar voor bent. Wij hebben twee prachtige gebouwen in een groen park en bieden Basis, Kader en MAVO+. Bij ons staat jouw talent centraal met extra activiteiten en kansen. Beleef het zelf op onze open dag bij de leukste school van Zeist!

De Mavo+ waar je alle kanten mee uit kan

Ontdek Mavo+ bij OVMZ, waar we jou ondersteunen in je traject naar Havo. Wat is onze unieke aanpak? Met persoonlijke begeleiding en een traject op maat bereiden we je voor op de overstap naar Havo. Bij ons hebben we geen standaardaanpak, maar aandacht voor jouw specifieke behoeften. Het gaat allemaal op jouw tempo en dat is fijn, want zo hoef je niet achter de feiten aan te lopen.

Bovendien bieden we extra les- en oefenmogelijkheden, zodat jij het beste uit jezelf kunt halen. Bij Mavo+ gaat het niet alleen om leren, maar ook om groeien en ontdekken waar jouw talenten liggen. Stap binnen in een school waar je meerdere kanten mee op kan!

Meer info over ons Mavo+ aanbod


De school waar jij écht gezien wordt

In ons kleinschalige onderwijs profiteer je van voordelen. De persoonlijke aanpak maakt het namelijk mogelijk om meer te bereiken, door goede begeleiding en aandacht. Hier draait het om persoonlijk, gezellig en nauw contact tussen leerlingen en docenten. Dubbele mentoren, extra lessen voor huiswerkbegeleiding en kleine klassen zorgen voor het floreren van onze leerlingen. Ontdek de kracht van kleinschaligheid bij ons!

Meer info over onze aanpak

Ontdek jouw talenten met praktisch onderwijs

Iedereen is anders en heeft andere talenten. Met een breed scala aan profielen en praktijkgerichte vakken hebben leerlingen de vrijheid om hun onderwijservaring op maat te maken. Of je nu van sport, creativiteit of techniek houdt, bij het OVMZ kun je meerdere kanten op en kiezen wat bij jou past. 

Lees meer over onze profielen