Onderbouw

Het is zo ver. Je gaat beginnen op de middelbare school. Dat is misschien best een beetje spannend. Maar wat leuk dat je bij ons lessen gaat volgen. Vanaf het moment dat je bij onze school binnenkomt, zorgen onze leraren ervoor dat je je direct thuis voelt. Logisch, want we zijn een kleinschalige school waar we iedereen kennen. Wij maken een plan met je, over jouw eerste jaar bij ons op school. En je ontmoet natuurlijk ook jouw klasgenoten! Want wij zijn natuurlijk ook gewoon een super gezellige school.

Sport, expressie of toekomst; wat past bij jou?

Waar ligt jouw talent en passie? Daar gaan wij samen met jou naar op zoek! In het eerste en tweede leerjaar bieden wij je keuzebegeleiding, want aan het eind van het tweede leerjaar moet je een profiel kiezen. Waar ga jij voor?

Sport

Regelmatig ‘in de benen’, om lekker in beweging te komen? Als dat je als muziek in de oren klinkt, ben jij misschien wel de ideale kandidaat voor ons sportprofiel. Maar naast fysiek, word je ook mentaal steeds sterker! Fysieke beweging zorgt hier namelijk voor.

Expressie

Hoe presenteer je jezelf naar de buitenwereld? Hoe werk je op een creatieve manier? Onze kunst leerlingen krijgen verschillende workshops op het gebied van beeldende vorming, drama en muziek. Een profiel voor creatieve talenten (in spé), dus!

Talent & Toekomst

Weet je nog niet helemaal wat bij jou past? Dat is geen probleem, in ons talent & toekomst profiel! Hier volg je een gevarieerd programma, om jouw talent te vinden en te ontdekken.

Welk profiel je ook kiest, wij zorgen ervoor dat je altijd klaar bent om naar de volgende fase te gaan; de bovenbouw!