Aansluiting onderbouw en bovenbouw - ovmz

Aansluiting onderbouw en bovenbouw

Wat wij bieden

Ben jij op zoek naar een omgeving met ruimte voor jouw talent? Dat is precies waar wij jou bij kunnen helpen! Wij geloven namelijk dat iedereen bepaalde talenten heeft. Of je nu heel sportief bent, makkelijk praat of een kei bent in rekenen. Maar wanneer je naar de middelbare school gaat, word je vaak in een ‘hokje’ gestopt: vmbo, havo of vwo.

Ruimte om samen te leren

Onze school zit op een prachtig landgoed, midden in de bossen van Zeist. Op hetzelfde terrein zitten onze buren, het OLZ. Dat is gezellig, maar biedt ook heel veel kansen. Zo hebben wij een samenwerking met het OLZ in de vorm van de havo-kansklas, waarin leerlingen met het advies mavo-havo de mogelijkheid krijgen te kijken welk niveau bij hen past.

In beweging blijven

Dans, ren, spring of speel. Zolang je maar in beweging bent! Gezond leven vinden wij super belangrijk. Zowel voor je mentale als fysieke gezondheid. Daarom bieden wij de beste programma’s in de regio. Als je in de onderbouw voor de richting sport kiest, speelt bewegen natuurlijk helemaal een belangrijke rol in je schooltijd. Maar wij krijgen al onze leerlingen in beweging.

Profielkeuze Basis en Kader
Vakkenpakketkeuze Basis en Kader
Profielkeuze MAVO
Routes praktijkvak MAVO
Vakkenpakketkeuze MAVO
Profielkeuze HAVO