Succesvolle Eerste Editie van de Duurzame Markt op OVMZ

20 - Jun - 2024

Succesvolle Eerste Editie van de Duurzame Markt op OVMZ

Op dinsdag 18 juni 2024 vond de eerste editie van de duurzame markt plaats op het OVMZ

Ondanks de regenval die dag en het daardoor lagere aantal bezoekers dan gehoopt, was de markt een prachtig evenement.

De leerlingen uit klas 3 hebben met veel enthousiasme en creativiteit diverse duurzame producten gemaakt en gepresenteerd. De kantine was sfeervol ingericht en er was een breed scala aan zelfgemaakte hapjes en drankjes te koop tijdens het foodfestival.

Ondanks de weersomstandigheden werd er een goede omzet behaald van ongeveer 500 euro. Dit bedrag wordt volledig gedoneerd aan de Voedselbank in Zeist, een organisatie die essentieel werk verricht voor onze gemeenschap. De overgebleven producten zullen geschonken worden aan de weggeefwinkel in Zeist, zodat niets verloren gaat en anderen er nog van kunnen profiteren.

Het evenement was een mooi voorbeeld van de inzet en samenwerking van onze leerlingen, docenten en vrijwilligers. We zijn trots op wat er bereikt is en danken iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag.

De komende periode zullen we evalueren hoe we de duurzame markt in de toekomst kunnen voortzetten en verbeteren. We kijken ernaar uit om deze traditie voort te zetten en nog meer impact te maken in de komende schooljaren.

Met vriendelijke groet,

Het D&P team van OVMZ

Ook interessant