Profielkeuze

Profielkeuze

Een profiel kiezen, hoe gaat dat eigenlijk?

Een profielkeuze maken....

Wat wil ik later worden? Wat past er bij mij?

Op 17 februari jl is er voor de ouders van leerlingen die naar leerjaar 3 gaan een presentatie gehouden om de profielmogelijkheden en -keuzes te verduidelijken.

Download hier de presentatie van BB/KB.

Download hier de presentatie van de MAVO.

Ook interessant

Afgelopen dinsdag was het zo ver; het eerste online Nederlands Film Festival werd op het ovmz gehouden. Leerlingen uit alle jaarlagen keken met hun mentor een film van het Nederlands Film Festival, uiteraard onder het genot van popcorn en wat drinken om het bioscoop gevoel te vergroten! Het was een...

Lees verder

Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Afgelopen dinsdagavond heeft premier Rutte een verscherping van de coronamaatregelen afgekondigd. Deze aanvullende maatregelen zijn inmiddels ingegaan. Gelukkig kunnen we in het voortgezet onderwijs vooralsnog doorgaan met het verzorgen van grotendeels fysiek onderwijs.

Lees verder

Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Nog steeds hebben we te maken met bijzondere omstandigheden door het coronavirus. Het aantal coronabesmettingen in Nederland neemt weer toe. Daarom informeren we jullie graag over de situatie op onze school.

Lees verder