Ouders van Nix - uitnodiging ouderavond - ovmz

Ouders van Nix - uitnodiging ouderavond

Ouders van Nix - uitnodiging ouderavond

In de afgelopen jaren heeft Jellinek meerdere malen zeer succesvolle ouderavonden verzorgd in zowel poppodium Tivoli Vredenburg Utrecht als FLUOR Amersfoort.

De ouderavonden gingen over alcohol, blowen en roken en hoe om te gaan met "NIX18" in de opvoeding. Hierbij maken we o.a. gebruik van interactief theater en gaan we in gesprek met ouders over verschillende opvoeddilemma's.

De corona-crisis maakt dat we deze interactieve ouderavonden zeker voortzetten, maar dan online!

Ouders kunnen gratis deelnemen aan deze avond. Ze kunnen zich aanmelden via deze link of degene die te vinden is in de uitnodiging (zie bijlage).

Ook interessant

Vandaag is bekend gemaakt dat het basis- en voortgezet onderwijs vanaf 10 januari weer open mag voor alle leerlingen. Dat betekent dat wij al onze leerlingen weer van harte verwelkomen op dinsdag 11 januari met een lekker ontbijtje.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikronvariant van het coronavirus. Door de scherpere maatregelen mag er nog maar weinig fysiek onderwijs plaatsvinden tot en met 9 januari 2022. We moeten voor de...

Lees verder