Mondkapjes en het goede doel - ovmz

Mondkapjes en het goede doel

Mondkapjes en het goede doel

De mondkapjes blijven een aandachtspunt voor de leerlingen

Wanneer ze een mondkapje vergeten zijn, kunnen ze er eentje aanschaffen bij onze conciërge Johnny en absentmedewerker Gerrit voor 1 euro.

Het geld wat dit oplevert willen we doneren aan een goed doel. Aankomende week zullen we bepalen welk goede doel we gaan steunen. De opties zijn:

1. KWF

2. Rode Kruis

3. Voedselbank Zeist


Tijdens het mentoruur aankomende week stemmen de leerlingen voor het goede doel van hun keuze.Welke van de drie doelen willen de leerlingen graag steunen? We zijn reuze benieuwd. Uiterlijk vrijdag 20 november moeten de keuzes bekend zijn en wordt bekeken welk van de drie goede doelen de meeste stemmen heeft. De uitslag maken we de week erop bekend.

Ook interessant

Vandaag is bekend gemaakt dat het basis- en voortgezet onderwijs vanaf 10 januari weer open mag voor alle leerlingen. Dat betekent dat wij al onze leerlingen weer van harte verwelkomen op dinsdag 11 januari met een lekker ontbijtje.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikronvariant van het coronavirus. Door de scherpere maatregelen mag er nog maar weinig fysiek onderwijs plaatsvinden tot en met 9 januari 2022. We moeten voor de...

Lees verder