Boeken inleveren - ovmz

Boeken inleveren

Boeken inleveren

Binnenkort is het weer tijd om je schoolboeken in te leveren én om die voor het nieuwe schooljaar te bestellen. Daarvoor ontvang je een e-mail van Iddink met alle benodigde bestel- en inleverinformatie. Inmiddels heb je onze mail gekregen met daarbij een inleverschema. Lees verder om het schema ook hier te kunnen zien.

Inleverschema per leerling

Vanwege Coronamaatregelen gaat het inleveren op een andere manier dan je gewend bent. We willen tenslotte graag dat alles veilig verloopt. In de door Iddink bijgevoegde inleverinformatie in de mail vind je meer uitleg over het inleveren en tref je het inleverformulier aan waarop precies staat vermeld welke boeken je moet inleveren.

Belangrijk: vergeet niet je inleverformulier te printen en toe te voegen aan je pakket en om foto’s te maken van je pakket.

Wij vermelden op het inleverformulier de periode waarop de rolcontainers voor het inleveren op jouw school staan. Natuurlijk kun je pas je boeken inleveren zodra je lessen voor dit schooljaar zijn afgelopen óf als je daarvoor instructies van de school hebt gekregen.

In de bestelinformatie kun je terugvinden hoe je je schoolboeken en andere leermiddelen voor het nieuwe schooljaar kunt bestellen en voor welke datum je dit het beste kunt doen.

Inleverinformatie bij het inleverformulier

Het einde van het schooljaar komt in zicht ... en dat is altijd fijn toch? Dus ook tijd om je schoolboeken in te leveren. Door de Coronamaatregelen zal het inleveren dit jaar iets anders verlopen dan je gewend bent.

Via Iddink ontvang je je persoonlijke inleverformulier voor jouw schoolboeken. Met dit formulier kun je jouw boeken weer inleveren op je school.

De rolcontainers om de boeken in te kunnen leveren staan bij jou op school, precieze informatie voor het inleveren van schoolboeken zal begin juli bekend worden. Je kunt pas je boeken inleveren zodra je lessen voor dit schooljaar afgelopen zijn óf als je daarvoor instructie van de school hebt gekregen.

Welke boeken

Iddink ontvangt graag jouw schoolboeken retour die vermeld staan op dit persoonlijke inleverformulier. Elk boek staat hierop vermeld met titel en ISBN.

Hoe lever je in

- Verwijder het kaftpapier en maak een stapel van je boeken. Let op: doe geen boek in een ander boek.

- Stop je inleverformulier voorin in het bovenste boek.

- Verpak alles in een plastic tas en plak deze goed dicht. De plastic tas leg je op school in de daarvoor bestemde rolcontainer.

- Wij adviseren je om twee foto’s te maken: één van de stapel boeken met zichtbare boekenruggen en één van de verpakte stapel boeken. Deze kunnen later handig zijn, mocht er onverhoopt iets mis gaan.

- Plak een papier met je gegevens op de buitenkant van je tas. Minimaal je naam, postcode + huisnummer en de klas waar je in zit.

- Je boeken worden bij Iddink zorgvuldig gescand, gekeurd en indien nodig gerepareerd.

Afwezig

Ben je zelf niet in de gelegenheid om je boeken in te leveren op school? Vraag dan of een van je klasgenoten je boeken kan inleveren. Belangrijk: vergeet niet je persoonlijk inleverformulier toe te voegen, anders weten wij niet dat het van jou afkomstig is.

Vakantietaak / herexamen

Heb je je schoolboeken langer nodig voor bijv. een vakantietaak of een herexamen? Neem dan voordat je gaat inleveren contact met ons op. Voor contactopties ga naar www.iddink.nl/contact. Dan maken zij het voor je in orde.

Niet inleveren

Lever je één of meerdere van je boeken niet of te laat in? Of is een boek aantoonbaar beschadigd of beschreven? Dan is Iddink genoodzaakt om je een factuur te sturen. We hopen op je begrip hiervoor.

Meer weten

Heb je een vraag, kijk dan op www.iddink.nl/contact. Hier vind je heel veel vragen en antwoorden en vind je ook de verschillende contactopties mocht je er niet uitkomen.

Ook interessant