Bestelinformatie leermiddelen voor leerlingen - ovmz

Bestelinformatie leermiddelen voor leerlingen

Bestelinformatie leermiddelen voor leerlingen

Onze leerlingen hebben bijna lekker vakantie. Maar wij kijken al uit naar het nieuwe schooljaar. Voor een goede start is het belangrijk dat leerlingen hun leermiddelenpakket vóór de zomervakantie bestellen om het op tijd in huis te hebben.

Speciaal voor leerlingen die gaan bestellen met ECK iD hebben wij extra communicatiemiddelen ontwikkeld. Zo zorgen we samen dat iedereen de juiste stappen neemt bij het bestellen met ECK iD. Dit jaar maken we leerlingen extra blij, omdat ze ALLES voor school makkelijk, veilig en snel regelen op VanDijk.nl. En we hebben leuke winacties rondom het bestellen en inleveren! Veel succes met de laatste weken van dit schooljaar!

> bestelbrief

> link video bestellen

> link video inleveren

> link video leverproces

Ook interessant

Vandaag is bekend gemaakt dat het basis- en voortgezet onderwijs vanaf 10 januari weer open mag voor alle leerlingen. Dat betekent dat wij al onze leerlingen weer van harte verwelkomen op dinsdag 11 januari met een lekker ontbijtje.

Lees verder

Beste leerling en ouders/verzorgers, Gisteravond kwam de Nederlandse regering met een ingelaste persconferentie, waarin werd aangekondigd dat Nederland opnieuw in lockdown gaat vanwege de omikronvariant van het coronavirus. Door de scherpere maatregelen mag er nog maar weinig fysiek onderwijs plaatsvinden tot en met 9 januari 2022. We moeten voor de...

Lees verder